Project Description

BUDUAAR

Kotibileiden jälkeen Emmi (Suvi Blick) on käymässä nukkumaan, kun vanha luokkakaveri Jani (Joonas Snellman) haluaa jäädä yöksi. Emmi antaa Janin jäädä nukkumaan huoneensa lattialle, mutta Jani ei kuitenkaan ole aikeissa nukkua. Reetta Aallon käsikirjoittama ja ohjaama lyhytelokuva Buduaar on osa Yksittäistapaus-elokuvasarjaa.

Ohjaus & käsikirjoitus: Reetta Aalto
Tuottajat: Elli Toivoniemi & Sanna Kultanen
Kuvaus: Kerttu Hakkarainen
Lavastussuunnittelu: Laura Haapakangas
Puku- ja maskeeraussuunnittelu: Roosa Marttiini
Leikkaus: Ville Hakonen
Äänisuunnittelu: Lotta Mäki

ROOLEISSA: 

Emmi: Suvi Blick
Jani: Joonas Snellman

Tuotantomaa: Suomi
Kesto: 15:17
Ikäraja: K12

Viime aikoina käyty keskustelu on tehnyt näkyväksi, kuinka paljon naiset kokevat ahdistelua. Jotkut kysyvät kuitenkin edelleen, missä menee flirtin ja ahdistelun raja. Halusin käsitellä juuri tuota harmaata aluetta: näyttää hetki hetkeltä, miten ahdisteluun saatetaan päätyä, ja tehdä sen niin, että sekä ahdisteltavaan että ahdistelijaan voi – ainakin hyvin pitkälle – samaistua.”

Reetta Aalto, ohjaaja-käsikirjoittaja

Mitä sinä näet eri tavalla katsottuasi elokuvan? Kerro oivalluksesi!

KESKUSTELE ELOKUVASTA!

LATAA PDF-OHJE TÄSTÄ

Yksittäistapaus-kampanjan ja Erätauko-säätiön laatimat keskusteluohjeet auttavat käymään elokuvasta rakentavaa keskustelua, joka auttaa näkemään uudella tavalla. Elokuvat ja niihin liittyvä keskustelumateriaali sopivat mm. työyhteisöjen, yliopistojen, oppilaitosten ja muiden organisaatioiden käyttöön sekä itsenäisesti tutustuttavaksi.

Voit vetää keskustelun näyttämällä ohjeet ja keskustelukysymykset keskustelijoille suoraan alla olevan diaesityksen kautta. Lataa PDF-muodossa laajemmat ohjeet, jotka sisältävät tukea keskustelun vetäjälle.